El primer equip treu petroli de Masnou

Un gol de penal en els darrers instants de partit dóna un punt d’or al conjunt verd i blanc. Els de Toni Carrillo, que no van tenir el seu millor dia, segueixen invictes a Tercera després de vuit jornades de lliga. 

Després de la jornada intersetmanal, en què el Cerdanyola FC va sumar els 3 punts al minut 89 en vèncer al Castelldefels, els de Toni Carrillo disputaven a domicili el tercer partit en set dies. Una càrrega de minuts que es va notar en la frescor del joc verd i blanc.

Durant el primer temps, el CD Masnou va ser el primer en atacar l’àrea verda. Al minut 17′, els locals van tenir una doble oportunitat, primer Guti rematava i Fran aconseguia treure, amb la mala sort que queia la pilota als peus d’Eric Blasco, que l’enviava directament fora. Els locals arribaven amb certa facilitat a l’àrea verda, però la sòlida defensa dels de Carrillo esvaia les seves opcions.

Al 37′ un error de Pociello, el porter local, feia tremolar la graderia del Masnou, però ell mateix aconseguia rectificar i treure l’esfèrica de la mateixa línia de gol. Al 41′ Ñito rebia entre dos defenses trencant el fora de joc, però es va escurar massa a la línia de fons perdent les opcions de rematar.

I, finalment, al 43′, quan semblava que el conjunt verd i blanc aguantaria la porteria a zero, Eric Martínez rematava de cap una falta servida pel capità Eric Blasco, fent pujar el primer gol al marcador (1-0). Abans del xiulet final, Roland s’enduia l’esfèrica per la banda esquerra d’atac i feia una passada a Melo que no aconseguia rematar.

A la represa, el Masnou va tenir una claríssima ocasió per ampliar distàncies, en un remat de còrner que Àlex treia en l’últim instant.

Al 8′, Josu s’inventava una jugada des de mig camp que finalitzava xutant des de fora de l’àrea sense èxit. A partir del minut 15′ de la segona, el Cerdanyola FC anava imposant cada cop més el seu joc, amb l’entrada al camp de Dani Romero i Edu de la Puente.

A l’equador del segon temps, el Cerdanyola FC va gaudir d’una triple ocasió sense premi. I a cinc minuts pel final, Roland queia dins l’àrea en una clara acció de penal. En aquesta ocasió, Cuadras va rebre la responsabilitat i va ser l’encarregat d’anotar el gol de l’empat (1-1).

Amb l’ai al cor per la grada local, el Cerdanyola FC va apretar els darrers cinc minuts per aconseguir regirar el marcador. Al 44′, però, va ser Coca qui va salvar l’equip de rebre el segon gol, en un servei de còrner que va rematar Eric Martínez des de fora de l’àrea i Coca treia, amb la punta dels dits, a còrner. La darrera oportunitat del partit va ser per a Dani Romero.

Xiulet final i 1 punt molt valuós que situa al Cerdanyola FC sisens a la classificació amb 14 punts. La propera jornada rep al CE Sabadell B, a casa, diumenge a les 12.