Sumar sempre és important

El Cerdanyola FC s’endú un punt del camp del Vilassar en el partit endarrerit corresponent a la 4a jornada de lliga. 

Tot i que avui la Tercera estava aturada, al Municipal Xevi Ramón sí que hi havia futbol. El Vilassar de Mar rebia al imbatut Cerdanyola FC en un partit que podia col.locar als verd i blancs a la zona alta de la taula.

El partit ha estat dominat des del primer minut pel Cerdanyola FC tot i que ni ells, ni els locals, han gaudit de clares ocasions durant el primer temps. Poques arribades que tant sols uns han sabut aprofitar. Corria el minut 34 quan Silver rebia una falta davant la zona de banquetes. Josu era l’encarregat de penjar l’esfèrica dins l’àrea i Quim Solano pentinava de manera magistral la pilota superant la sortida d’Imanol i fent pujar el primer gol al marcador (0-1).

El Vilassar, per la seva part, intentava imposar el seu domini, sense aportar perill a la porteria de Coca. Amb l’avantatge per la mínima es consumien els primers 45 minuts de joc.

A la represa, seguia la sintonia del primer temps. Joc dividit, amb un Cerdanyola que es feia fort i perdia la vergonya de cara a porteria. Melo ho intentava de cap, a boca de canó, al 67′. Un dispar que marxava directament fora. Pocs minuts després, Silver executava un potent dispar que Imanol enviava a còrner. I quan semblava que els verd i blancs gaudien dels millors minuts, Cuadras derribava dins l’àrea a Creus, veia la segona groga, deixava l’equip amb 10, i l’àrbitre assenyalava la pena màxima. El capità, Peque, no perdonava i empatava el partit, en un xut de penal que Coca endevinava i acariciava amb la mà (1-1).

L’expulsió i l’empat provocaven uns minuts de dubte en el conjunt verd i blanc, que perdia la concentració, la possessió i, per tant, el Vilassar ho aprofitava per imprimir pressió. Una pressió que, per sort pels visitants, no es va traduïr en res. Final de partit i repartiment de punts.

Cal destacar que aquesta jornada han debutat les dues noves incorporacions verd i blanques: Edu De la Puente, que ha estat titular, i Roland Garros, que ha substituït Edu.

El proper cap de setmana el Cerdanyola FC descansa.