Batacada a Castelldefels

El Cerdanyola Futbol Club acaba cedint un punt a domicili en un partit que tenia dominat i que havia arribat a guanyar per 0 a 3. 

A vegades el futbol és capritxós. A vegades no vol dir res arribar al minut 5 de partit amb un 0 a 2. A vegades el futbol et dóna l’esquena. I a vegades el futbol és épic… tot i que aquest cop no hagi estat de la banda dels verd i blancs.

Ahir, el conjunt de Toni Carrillo visitava el Castelldefels, en un partit que se li va posar ràpidament de cara al minut 2. Guillem Creus, el nouvingut verd i blanc, era el protagonista de la jugada, guanyant l’esquena a la defensa groga i encarant el porter local, que no va trobar altre solució que batre a Creus, cosa que li va costar la vermella directe i la pena màxima. Un penal que Quim Solano no desaprofitava per fer pujar el primer gol al marcador (0-1). Quedaven 89 minuts de partit, i el matx semblava encarat, amb un Castelldefels jugant amb 10 i tocat moralment pel gol matiner.

Als pocs minuts, de nou Solano aprofitava una gran passada d’Oriol Molins per anotar el segon pel compte visitant (0-2). El Cerdanyola FC era superior, realitzant un joc intens, ràpid i vertical, amb un mig camp dominat per Edu Soler i Oriol Molins i una línea d’atac on Creus i Solano feien parar boixos a la defensa local.

Per la seva banda, els locals no trobaven espais i no van aconseguir rematar entre els tres pals als primers 45′.

A la repressa, Oriol Molins feia pujar el tercer al marcador donant tranquilitat als verd i blancs (0-3). Una tranquilitat que va fer relaxar massa als visitants i que els locals, agafant-se a l’èpica, van saber aprofitar. En cinc minuts van aconseguir empatar el partit. Tres gols, gairebé un al minut, que van ser un xàfeg d’aigua freda pels de Cerdanyola.

Rubén Epitié va ser el primer en escurçar distàncies, quedant-se sol davant Coca i no perdonant l’1 a 3.

Els dubtes en la defensa verd i blanca creixien a mesura que creixia la confiança dels locals. Al 54′, una pilota a la frontal de l’àrea, novament enganxada per Epitié, donava el segon gol pel compte del Castelldefels. Ni un minut després, Cervantes encarava de nou Coca, en un error defensiu, i anotava el definitiu 3 a 3.

Cinc minuts de bogeria que van arrebatar al Cerdanyola FC uns 3 punts importatíssims de tranquilitat.

A vegades el futbol… és així.

 

Fotografia: Alex Gallardo (@gallardophoto)