Ensopegada contra el Granollers

El Cerdanyola FC ha perdut per 1 gol a 3 contra l’EC Granollers en l’amistós de pretemporada. Els nois de Carrillo se segueixen preparant per encarar la temporada a Tercera al màxim nivell. Aquest diumenge tenen una nova prova de foc en la segona fase de la Copa Catalunya, a les 19:00h contra el Vilassar de Mar. 

El partit d’avui ha estat disputat per tots dos conjunts, dominant cadascú una part. El primer temps ha estat del EC Granollers, que ha sortit més ofensiu, i ha aconseguit fer pujar el 0-2 al marcador als primers 20 minuts. El primer gol al minut 18, quan Masip ha rebut fora de l’àrea, ha regatejat a Marc i amb un xut creuat ha enviat l’esfèrica al fons de la porteria d’Erik (0-1). Tant sols dos minuts després, el mateix Masip ha fet pujar el segon rebent una centrada des de la banda dreta i rematant sol davant porteria (0-2).

El Cerdanyola FC ha tingut diverses ocasions però la falta d’encert han fet arribar als locals amb una desventatge de 2 gols a la mitja part.

A la represa, els verd i blancs han pres la iniciativa, i al minut 63 han escurçat distàncies al marcador, després que Hassen rematés de cap una falta treta per Velillas (1-2).
Al 75, l’àrbitre ha pitat penal favorable als locals, que ha disparat Peke i ha aturat el porter del Granollers. Era l’oportunitat per empatar el partit.
Finalment, a tant sols 2 minuts pel 90, Gerard ha comés penal favorable al Granollers, que David Garcia no ha desaprofitat i ha fet pujar el definitiu 1-3 al marcador.
El partit en dades
Cerdanyola FC: Erik, Gerard, Ahufinguer (Iván, 24′), Francis, Mañosa (Turu, 45), Cuadras (Ramón, 45), Hassen (Mellado, 68), Montilla (Lalo, 45), Quim (Álvaro, 45), Bruno (Peke, 45), Velillas (Nico, 69).
Targetes grogues: Gerard (88), Francis (31), Cuadras (43), Lalo (64)
EC Granollers: Alex Fuentes (Joan Cañadas, 45), Mamadou (Marcel, 64), David, Roger (David, 69), Gerard, Oriol Vila (Joan, 60), Ivan García (Seydy, 45), Alejandro Serrano (Jorge, 64), Marc Masip (Lars, 60), Eduard, Oriol Sala.
Targetes grogues: David (67), Jorge Luís (75), Lards (65)
Gols:
0-1: Marc Masip (minut 18′)
0-2: Marc Masip (minut 20)
1-2: Hassen (minut 65)
1-3: David Garcia (minut 88 penal).
Àrbitres: Nico Moreno, José Antonio Fernández, Javier Martín.