9 de 9 i a seguir sumant

El Cerdanyola Futbol Club no té limits… fora de casa. El conjunt verd i blanc ha iniciat la competició aconseguint un dels reptes més complicats per a qualsevol equip: puntuar fora de casa. I ho porta fent des de la primera visita a domicili. Primer va ser a Mollet, després a Gramanet, i aquest cap de setmana contra el San Cristóbal. Ara, el conjunt de Toni Carrillo afronta un nou repte: aconseguir la victòria a casa. 

El derbi vallesà s’esperava amb il.lusió. Els de Toni Carrillo buscaven seguir invictes fora de casa i el San Cristóbal necessitava puntuar per sortir de l’última posició de la classificació en l’estrena del seu nou tècnic, Rafa Bermejo.

Partit molt disputat on el Cerdanyola va desplegar un molt bon joc ofensiu que es va traduïr en tres gols i tres punts. Lalo va encetar la llauna al minut 12 de joc amb un potent i col.locat xut des de fora de l’àrea que va sorprendre el porter local. La lluita ofensiva seguia per part dels verd i blancs, que van estar apunt de fer el segon per mediació de Ramón, en un altre potent xut que marxava fregant el pal de la porteria de Del Río.

Poc a poc, el San Cristóbal va anar entrant al partit i, al minut 35, va aconseguir igualar el marcador amb un remat de Dame en una sortida de còrner (1-1).  Però poc va durar l’alegria als parroquials. Tant sols sis minuts després apareixia Hassen per brodar una espectacular jugada per la banda esquerra i assistir a Peque, que tornava a desequilibrar el marcador a favor del Cerdanyola (1-2).

A la segona part la tónica va ser igual. El Cerdanyola FC no es conformava amb el resultat i seguia llançat a l’atac en busca del tercer. Novament, la velocitat de Hassen va sorprendre els parroquials i Edu Fité sentenciava el partit amb el tercer gol (1-3).

Ara l’objectiu és clar: aconseguir aquest diumenge la victòria a casa. Els de Toni Carrillo rep al Granollers, segon classificat de la taula a un punt del lider.

El partit en dades

San Cristóbal: Del Rio, Antonio García, Jordi Hernández, Oscar Vega, Oscar Lariño, Antonio Arjona, Sergio Beas, Jordi Ponsich, Dame, Rubén Soler i José Sánchez. Canvis: Rubén Ruíz, Xavier Lordan, Eric Serna, Adrià Pérez i Joan Muntada.

Cerdanyola FC: Coca, Solivellas, Marc Ahufinger, Albert Cuadras, Ivan Serrano, Rubén, Ramón, Lalo, Hassen, Edu Fité, David Fernández. Canvis: Álvaro, Jorge, Mellado, Albert, Javier Virgili.

Gols:

0-1: Gonzalo de Melo (12′)

1-1: Dame (35′)

1-2: David Fernández (41′)

1-3: Eduard Fité (75′)