La victòria es resisteix a casa

EL Cerdanyola FC aconsegueix sumar un punt aquesta cinquena jornada contra l’Avià, a l’empatar a un.

Partit molt igualat a la Bòbila aquesta jornada.  El conjunt de Toni Carrillo es va avançar al marcador al minut 13, amb un potent xut de Hassen (1-0), que ja havia gaudit de diverses ocasions en l’inici del partit.  L’Avià va reaccionar ràpidament, acostant-se perillosament a la porteria de Coca. Fins que al minut 24 de joc, el porter verd i blanc feia caure, dubtosament i en una acció molt discutida pel públic local, a un jugador de l’Avià dins l’àrea. Com a conseqüència: groga per Coca i equilibri al marcador (1-1), tot i que el porter local va encertar la direcció de la pilota, sense poder, malauradament, impedir el gol de Sucías.

A partir d’aquí, anades i vingudes de tots dos equips que van poder desequilibrar el marcador en diverses ocasions. Tot i això, durant el darrers minuts, va ser el Cerdanyola F.C. qui va tenir més ocasions per guanyar, gràcies als xuts de Marc Ahufinger i Edu Fité. Només la gran actuació del porter visitant, Coll, va evitar la victòria final dels verd i blancs.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC segueix sense guanyar a casa, classificat aquesta cinquena jornada en sisena posició amb vuit punts.

El partit en dades:


Cerdanyola FC:
 Coca, Suli, Marc, Alejandro, Iván, Cuadras, Ramón, Lalo, Hassen, Peke i Edu Fité.
Canvis: Turu, Jorge i Mellado

UE Avià: Marc Coll, Pol, Barnada, Miguel, Sucías, Revilla, Álex, Soler, Miki, Viladomat i Noguera.
Canvis: Uri i Sellarès

Gols: 1-0 (Hassen 13′) – 1-1 (Sucías 24′).

Partit disputat a la Bòbila amb uns 300 aficionats.