L’Amateur mostra la millor versió fora de casa

El conjunt de Toni Carrillo suma 6 punts de 6 possibles a domicili després de guanyar per 1 gol a 2 a la Gramanet B.

Fins al moment imparable en camp contrari, el Cerdanyola A va tornar a sumar un nova victòria, aquesta jornada guanyant en els darrers minuts de partit al camp de la Gramanet B.

Amb tots dos equips situats a la zona mitja de la taula, l’Amateur necessitava els punts com aigua de maig, després de la derrota a casa la setmana anterior contra el Sant Cugat. I així va succeir. En una primera part molt igualada, un gol de Hassen (21′) donava esperança als verd-i-blancs. Un sentiment que es va esvair ràpidament, doncs tant sols cinc minuts després, Sergi Pastells equilibrava el marcador sense que Coca, capità aquesta jornada, pugues fer res.

Durant la segona part, el Cerdanyola FC va apostar per combinar, sobretot en la zona de mig camp, i l’esforç i l’ambició per guanyar van fer que Jorge aconseguís l’anhelat gol de la victòria a tant sols 2 minuts del final.

A banda del bon resultat, dels tres punts de la victòria, i de la imbatibilitat dels verd i blancs fora de casa, cal destacar el bon debut com a titular en la banda esquerra d’Alejandro, canterà del Cerdanyola, que va disputar els 90 minuts.

El partit en dades

Gramanet B – Cerdanyola FC A  1-2

Gramanet B: Mir, Cabo, Pablo Leal, O.Romero(c), Ivan Ruíz, José Alberto, Pedrola, Dani Fernández, Dani Aznar, Èdgar, Pastells.

Cerdanyola FC: Coca (c), Guarch, Marc, Alejandro, Ivan Serrano, Cuadras, Ramón, Lalo, Hassen, Edu, Peque.

______________________________________________________________________________________

Partidàs del filial que es desfà per 1 gol a 3 del Chacaritas

Gran partit dels nois de Pitu que van golejar al Chacaritas amb un joc molt dinàmic i efectiu. Juanito, X. Virgili i Jan van ser els autors dels gols verd i blancs. Gran inici de temporada pel filial del club que acumula tres victòries i un empat i se situa líder del Grup 11 de Tercera Catalana amb 10 punts.  La setmana vinent, el conjunt de Pitu rebrà al Poble Sec en la cinquena jornada de competició.