Darreres proves de pretemporada pels equips amateurs masculins

El passat dissabte es va viure una tarda completa de futbol a la Bòbila. L’Amateur B va golejar, el primer equip va perdre per la mínima a l’últim minut i l’afició va poder conèixer els noms dels integrants de les plantilles amateurs masculines. 

El segon equip masculí del club, l’amateur B, va estrenar la tarda de futbol de dissabte 1 de setembre.  Els de Pitu es van imposar amb contundència als Veterans de Catalunya, golejant per 4 gols a 1, en el darrer dels partits de pretemporada. El sots23 iniciarà la lliga el proper dissabte 8 de setembre a les 17.15h a casa contra l’Arrabal-Calaf de Gramanet.

A continuació es va dur a terme la presentació dels jugadors que integraran les plantilles del A i el B la propera temporada 2012/2013. Després es va disputar el segon amistós del dia a la Bòbila: Amateur A – Vista Alegre. L’equip verd i blanc va seguir demostrant el bon estat de forma que està assolint a la pretemporada. El CFC va aguantar el marcador a zero fins al minut 90, quan Alberto va superar a Oriol Llaveria, donant la victòria final al Vista Alegre.

Diumenge, el primer equip va viatjar a Sabadell per disputar l’últim dels partits de pretemporada contra la Sabadellenca. Els de Toni Carrillo van finalizar empatant a un gol (1-1). L’equip s’estrena en lliga aquest proper diumenge 9 de setembre a casa contra el AD Guíxols a les 18.00h.

A continuació es presenten els jugadors que integraran els equips amateurs masculins del Cerdanyola Futbol Club per a la propera temporada 2012/2013: