Doble amistós i presentació oficial del Cerdanyola A i el filial

A tant sols una setmana de començar la competició oficial, aquest dissabte 1 de setembre es realitza la presentació oficial del primer equip masculí del club i del sots-23. 

Últims amistosos. Últimes proves. Últimes posades a punt abans de l’inici de la competició. Aquest cap de setmana, l’amateur A i el filial del Cerdanyola Futbol Club disputen els darrers partits de pretemporada. Dissabte 1 de setembre a partir de les 17.00h donarà inici la tarda de futbol al camp de la Bòbila-Pinetons.

Primer es disputarà el partit entre el Sots-23 i els Veterans de Catalunya. Aquest serà el darrer partit de pretemporada pel conjunt de “Pitu” abans d’iniciar la lliga el proper dissabte 8 de setembre a les 17.15h a casa contra l’Arrabal-Calaf de Gramanet.

Acte seguit, a les 19.00h, el primer equip rebrà al Vista Alegre, en el penúltim partit amistós. L’equip entrenat per Toni Carrillo finalitzarà la pretemporada diumenge contra la Sabadellenca (18.00h).

En l’interval de tots dos partits es realitzarà la presentació oficial dels jugadors i el cos tècnic.