Prioritat d’inversió 2013: Camp Municipal Les Fontetes

Els portaveus del PSC, PP, ICV-EUiA i Convergència manifesten públicament la prioritat d’inversió en la recuperació del camp de les Fontetes per a la utilització per part dels equips del Cerdanyola Futbol Club.

La proposta es va dur a terme el passat dijous 26 d’abril durant el Ple Municipal de l’Ajuntament, un ple maratonià que va durar més de 8 hores i va finalitzar a les 2.30h de la matinada.

En representació del Cerdanyola Futbol Club hi van ser presents els tres presidents que han encapçalat el Club des de la seva unificació: Joaquím López, Abel Moreno i Felipe López, així com membres de l’actual Junta Directiva, mostrant un club unit per una causa necessària. Un dels punts del Ple suposava la proposa del Govern d’un reglament d’ús dels camps de futbol de la Bòbila per tal d’aconseguir un consens entre el CFC i els veïns, que es queixen pels sorolls a les instal·lacions esportives. Sobre el tema ERC va presentar una moció per reclamar la instal.lació de pantalles acúustiques, la regulació d’horaris del servei de bar i la instal.lació d’un aparacament en un espai de magatzem municipal adjunt.

Finalment, i després d’hores, la moció d’ERC va ser desestimada i la prioritat d’inversió a Fontetes va ser ratificada per part de l’alcaldessa Carme Carmona Pascual (PSC), el regidor d’esports Marc Guillamon Gómez (ICV-EUiA), Manuel Buenaño Garcia (PP) i Alfons Escoda (CiU). La resta de portaveus, ERC i Compromís Per Cerdanyola no es varen pronunciar sobre el tema.