El CFC es reuneix amb els veïns per tractar sobre el reglament d’ús de la instal.lació esportiva de la Bòbila

El nou president del club, Felipe López, es va reunir el passat dimarts 24 de juliol amb els veïns de la zona de la Bòbila i el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cerdanyola, Marc Guillamón per parlar sobre el polèmic reglament d’ús de les instal.lacions esportives municipals que gestiona el club i els problemes amb els veïns.

Al finalitzar la trobada, ambdues parts van arribar a un principi d’entesa: els veïns van decidir que el Regidor d’Esports no presentés el Reglament d’ús mencionat anteriorment i el Club es va comprometre a gestionar el principal tema de la queixa amb la presència al proper Ple municipal.

Els tres presidents que han format part del Cerdanyola FC, Joaquim López, Abel Moreno i Felipe López participaran al Ple municipal del proper dijous 26 de juliol per exposar i demanar als partits polítics de la població la seva implicació per a solucionar el deute històric de la ciutat amb el club i minimitzar el problema dels veïns, fet que podria ocasionar el recolzament de la proposta per part d’aquests últims.

Els presidents demanaran al Ple que es duguin a terme els compromisos que es varen decidir per unanimitat després de la fusió dels 5 clubs de la ciutat. El principal: la construcció d’una instal·lació esportiva adequada a les necessitats del moment i al creixement futur del club, amb un estadi i 2 camps de futbol i els equipaments complementaris a la plana del castell. Passats sis anys d’aquell dia,el Cerdanyola FC no té res del que es va acordar, sinó al contrari, el club també va haver d’abandonar, a més, el camp de Santa Anna per l’enderroc del mateix.

La construcció, doncs, d’aquest tercer camp serà una de les reclamacions més importants que es duran a terme des del CFC al ple de dijous.

Disponible el text que es presentarà al proper ple: Escrit Ple 26-07-12