El CFC celebra l’Assemblea Ordinària de socis

El passat dijous 19 de juliol va tenir lloc l’Assemblea Ordinària de socis per fer el tancament de la temporada 2011/2012 i la presentació del nou mandat de Felipe López, president del CFC des del passat 1 de juliol. 

L’Assemblea va estar marcada per la poca participació de socis, degut a què la convocatòria no va ser notificada degudament per carta. Per aquest mateix motiu, la nova Junta Directiva del Cerdanyola Futbol Club convocarà una Assemblea Extraòrdinaria pel mes de setembre, de la qual s’informaran tots els detalls més endavant.

Durant l’Assemblea celebrada el passat dijous 19 de juliol es va realizar el balanç de la passada temporada i el tancament econòmic de l’any 2011/2012. A més, Abel Moreno, president del Cerdanyola FC fins al passat 1 de juliol es va acomiadar, emocionat, del càrrec que ha ocupat els darrers 4 anys. Moreno va aprofitar l’avinentesa per agraïr el suport rebut durant el seu mandat.

En la segona part de la sessió, el nou president del Cerdanyola FC, Felipe López, va presentar els membres de la Nova Junta, els objectius i compromisos per la nova temporada i etapa del club i el pressupost de cara a l’any 2012/2013.