L’Infantil C serà la propera temporada de Primera Divisió

La FCF confirma al club l’ascens de l’equip de Morán.

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha confirmat al club l’ascens de l’Infantil C com a segon millor segon de la Tercera Divisió Infantil. La propera temporada, l’equip verd-i-blanc serà a la Primera Divisió ja que la FCF ha reestructurat la categoria infantil i, en lloc d’haver-hi Primera, Segona i Tercera Divisió, la 2012/2013 hi haurà Preferent, Primera i Segona Divisió. Aquest ascens suposa per al club un gran pas ja que l’any vinent tindrà dos equips infantils a la Primera Divisió.

La temporada dels nois d’Ángel Morán ha estat excel·lent, sense perdre ni un partit i només havent deixat escapar 6 punts, és a dir, tres empats. A més a més, va realitzar uns números excepcionals, amb 84 punts, 188 gols a favor i només 21 en contra en 30 partits.

El club vol felicitar l’equip i cos tècnic per aquest ascens, i a les mares, pares i aficionats per haver acompanyat l’equip en aquesta gran temporada.