Més de 40 nens i nenes participen cada setmana en el Campus d’estiu 2012

Activitats lúdiques i recreatives, jocs poliesportius, activitats a la piscina i, sobretot, molt de futbol. El Campus d’estiu del Cerdanyola FC va arrancar motors el passat 25 de juny amb activitats pels nens i nenes del Club que s’allargaran fins al 27 de juliol.

Des de la categoria pre-benjamí fins als infantils del club poden gaudir del Campus que es celebra cada setmana de 9 a 5 de la tarda. Els principals objectius del Campus d’enguany són els de contribuir al desenvolupament integral del nen o nena des del punta de vista físic, social i cognitiu, gaudint de la pràctica del futbol des d’una perspectiva lúdica, recreativa i formativa. A banda, i com a Campus de futbol que és, els participants aprenen a utilitzar els elements tècnics i tàctics en el joc mitjançant jocs, partits i marterClass de jugadors i entrenadors de futbol.