El Cerdanyola FC tanca una plantilla de 16 jugadors amb la incorporació d’Albert Cuadras

El lateral esquerre arribarà a l’Amateur A provinent del San Lorenzo.

El Cerdanyola Futbol Club fa oficial l’últim fitxatge de cara a la temporada 2012-2013. Es tracta del lateral esquerre Albert Cuadras, fins ara jugador de l’UD San Lorenzo. Amb aquesta incorporació el Secretari Tècnic de l’entitat, Sergio López, i l’entrenador de l’Amateur A, Toni Carrillo, donen per tancada la plantilla per la temporada vinent. Una plantilla conformada per 16 jugadors que possibilitarà comptar amb els jugadors de l’Amateur B al llarg de tota la temporada.

Amb el fitxatge de Cuadras, la plantilla 2012-2013 queda tancada amb els següents jugadors: Alberto Coca, Oriol Llaveria, Ivan Serrano, Jordi Guarch, Marc Ahufinger, Albert Cuadras, Ruben López ‘Turu’, Álvaro Gómez, Edu Fitè, Jorge Martínez, Pepe Gonzàlez, Carlos Mellado, Hasssen Nbili, Ramon Fernàndez, David Fernàndez ‘Peke’ i Jose Manuel Romero.