Cerdanyola Cup 2012

Espanyol, Mallorca, Hèrcules o Nàstic de Tarragona, entre els participants a la Cerdanyola Cup 2012

El torneig es celebrarà entre el divendres 15 de juny i el diumenge 17

El Cerdanyola del Vallès FC va presentar dimarts el II Torneig Solidari Cerdanyola Cup 2012, que aquest any tindrà com a protagonista l’ONG Pasaporte para la Cooperación (PAC) de Cerdanyola.

Entre els equips participants, hi ha conjunts d’entitats que competeixen en categories estatals, com ara l’Espanyol, el Mallorca, l’Hèrcules, el Nàstic de Tarragona o el Badalona. Per tant, aquesta edició, dobla els club provinents de fora Catalunya, que passen a ser dos: Hèrcules i Mallorca. A més a més, en aquesta edició s’ha volgut que els equips que participen en la Cerdanyola Cup 2012 siguin conjunts competitius, que hagin quedat entre els 5 primers de les seves respectives lligues: UD Cornellà: Junior, Manresa, Jabac Terrassa, UE Rubí, Tordera, Escola Futbol Calella, Ce Europa, UE Sant Andreu, Vic Riuprimer, Ce Sabadell i Terrassa FC.

Com a principal novetat, aquest any l’Ajuntament de Cerdanyola farà una recepció als equips que hi participen el divendres a les 17h. La presentació del torneig es farà a les 18.15h i els partits inaugurals seran a les 19h, amb el CE Europa-Cerdanyola B per part dels Infantils i Cornellà-Junior, en alevins.

Una altra novetat d’aquesta edició és que es cobrarà una entrada simbòlica de 2€, que serà una tira de rifa, per tal de poder fer front a la despesa que suposa aquest torneig. També es podrà adquirir una entrada especial a un preu de 3€ i amb la qual es podran presenciar els tres dies de torneig.

La vessant solidària

Aquest any s’ha apostat per canviar el sistema de col·laboració amb l’ONG. En la Cerdanyola Cup 2012, la ONG PAC tindrà un estant dintre de les instal·lacions del club on podrà explicar la seva tasca i vendre tot tipus d’objectes per finançar la seva tasca. PAC es va fundar el 2010 amb l’objectiu de donar ajuda a Haití després del terratrèmol que va assolir el país el 12 de gener d’aquell any. Actualment, PAC treballa en la construcció d’un orfenat a la capital del país, Port-au-Prince. El projecte es troba en la fase de rehabilitació de la casa on actualment hi viuen quatre nens. L’ONG té previst acabar el projecte el 2014 i que per llavors l’orfenat pugui acollir una quinzena d’infants de forma permanent.